صوت الإسكندرية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

طريقة عمل اللحمة بالبصل

اذهب الى الأسفل

طريقة عمل اللحمة بالبصل Empty طريقة عمل اللحمة بالبصل

مُساهمة من طرف بنت بحري الجمعة 28 سبتمبر 2007, 11:05 pm

طريقة عمل اللحمة بالبصل



المقادير


كيلو لحمه بتلو او ضانى
كيلو بصل كبير
نصف كيلو طماطم
ربع كوب سمنه
معلقه كبيره فلفل اسمر
وملح على حسب الرغبه
2 كوب ماء كبير ومع الزياده على حسب .

الطريقة:

نسخن السمن ونقطع البصل قطع كبيره ونضسفه مع السمن حتى يلين ثم نضع الماء ونقلب وبعد 10دقائق نقطع الطماطم ونضيفها مع البصل مع التقليب لمده 10 دقائق ثم نضيف اللحمه والملح والفلفل الاسمر ونقلب جيدا لحد البصل ما يدوب ولو احتاج ماء نضيف لكي تستوي اللحمية جيدا هى بتغلب شويه وعند قرب سوا اللحمه نضيفها فى الفرن لحد ماتستوى جيدا .
بنت بحري
بنت بحري
العضوة المميزة
العضوة المميزة

انثى
عدد الرسائل : 71
العمر : 49
الدولة : الإسكندرية
العمل : إسكندرانية
الحالة المزاجية : كويسة
تاريخ التسجيل : 05/09/2007

http://www.alexandrian.yoo7.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى